Аctivități realizate de Asociația Humanitas în cadrul proiectului:

”CONSOLIDAREA PARTENERIATULUI INDERDISCIPLINAR PENTRU FURNIZAREA SERVICIILOR SOCIALE FAMILIILOR ÎN SITUAȚII DE RISC«

25 august 2017 Masă Rotundă: ”Parteneriate în dezvoltarea serviciilor de cooperare și sprijin comunitar intersectorial pentru consolidarea și păstrarea familiei”

10 septembrie 2017. Seminar: ”Voluntarii – mesageri ai unei noi atitudini față  de persoanele cu dizabilități”

19 septembrie 2017. Seminar:”Familii cu risc social și condiții de ocrotire a acestor familii. Dezvoltarea comportamentului asertiv”.

6 octombrie, 2017. Training: ”Patronat – formă actual a educației în familie a copiilor în situații de risc”

13 octombrie, 2017. Training:”Parteneriat – în asistența complex a familiilor care au în componență copii cu dizabilități”

9 decembrie, 2017. Conferința:”Incluziunea educațională și socială a tinerilor cu dizabilități în învățămîntul superior”

10 decembrie, 2017. Flashmob: ” Drepturile omului sunt  şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi”

30 ianuarie, 2018. Seminar de instruire a voluntarilor:”Diseminarea bunelor practici  în domeniul muncii de voluntariat pentru asistența complexă a familiilor în dificultate».

22 februarie, 2018. Masă Rotundă: ”Parteneriate pentru asigurarea serviciilor sociale familiilor în situații de risc”

6 aprilie, 2018. Conferința finală a proiectului: ”Consolidarea parteneriatului inderdisciplinar pentru furnizarea serviciilor sociale familiilor în situații de risc”.

27aprilie, 2018. Conferința finală a proiectului: ”Consolidarea parteneriatului inderdisciplinar pentru furnizarea serviciilor sociale familiilor în situații de risc”.